Friday, 7 August 2015

3 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Agent Affliate Simple Hijab

syafi khizar | 12:49 | 2Comments |
Bismillah ..


Assalamualaikum...



Sekarang ni , pendaftaran sebagai Agent Affliate Simple Hijab semakin trending . Tak kisah la kat laman sosial mana-2 . Yaya perasan . Terrrsangat trending sekarang ni ..


Tak kurang juga , ramai yang nak cari info mengenai Simple Hijab ni . Entah boleh percaya entah tidak . Di bawah ni , Yaya akan senaraikan serba sedikit pemahaman Yaya mengenai Agent Affliate Simple Hijab . INGAT ! Ini hanya pendapat Yaya sahaja .



Pada permulaannya , Yaya macam ragu-2 sikit untuk mendaftar . Ye la , tiba-2 menjadi trending kan ? Tapi , orang kata , kalau tak cuba , mana nak tahu kan ? Seriously , Yaya takdelah harapan yang tinggi sangat dalam memperoleh income sampingan dari Simple Hijab ni . :) Kalau ada rezeki , ada la, takde rezeki , rezeki kat tempat lain . In shaa Allah . Nak cerita lebih-2 pun tak boleh juga , sebab hasilnya tak nampak lagi memandangkan bulan Ogos hingga pertengahan bulan September adalah masa untuk Simple Hijab upgrade diorang punya sistem , cari agent , etc .


So .. Berikut adalah pendapat Yaya mengenai Agent Affliate Simple Hijab :


1. Agent Affliate Simple Hijab boleh dipercayai 

Kenapa Yaya cakap macam tu ? Sebab .. Yaya berpendapat , Simple Hijab sekarang ni cuba untuk menjadi macam Nuffnang . Mencari mereka yang sudi mempromosikan business Simple Hijab . Cuma , kalau Nuffnang , semua iklan dia akan promote kan . Tapi kalau Simple Hijab dia cuma promote kan Simple Hijab sahaja .


2. Macam mana income boleh masuk ?

Okay , konsep dia sama macam Nuffnang . Bila kita letak iklan dalam blog kita , orang datang blog kita & klik iklan tu , maka , akan terhasil lah pendapatan kita . Kalau Simple Hijab pula , bila kita dapat ramai agent di bawah nama kita , maka terhasil lah pendapatan kita . Kita akan dapat extra pendapatan kalau agent di bawah kita tu beli barang-2 Simple Hijab .


3. Pendaftaran percuma 

Seperti Nuffnang , pendaftaran percuma . Tiada sebarang cas tahunan yang akan dikenakan sepanjang kita menjadi agent Simple Hijab . In shaa Allah , polisi ni tak berubah . Doa-2 kan la ye . :D


Overall , disebabkan Agent Affliate Simple Hijab ni masih baru dalam hidup Yaya , Yaya tak berani nak komen lebih-2 . Yaya tawakal je :) Doa-2 kan , semua urusan dipermudahkan . Amiin .

Yaya nak ajak kawan-2 mendaftar sebagai Agent Affliate Simple Hijab . Untuk mendaftar , klik SINI .

2 comments:

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥