Thursday, 13 August 2015

CPUV Nuffnang #5

syafi khizar | 09:33 | 14Comments |
Bismillah . .


Assalamualaikum . .


Alhamdulillah , setelah Nuffnang asyik merajuk , mood tak menentu , Nuffnang bagi hadiah . Alhamdulillah .


Dan , ini , meningkatkan semangat untuk berblogging . Aiseeymaaann , nak masuk belajar da , mana boleh kerap blogging ..


Maka , untuk itu , Yaya akan buat siap-2 entry untuk keseluruhan bulan 8 / 9 . Kemudian tekan publish ikut scheduled .


Kalau sesiapa yang perasan la kan , Minggu ni , setiap hari , pukul 6 am , mesti Yaya akan ada post entry . Eh . Yaya tak la rajin sangat bangun pagi-2 semata-mata untuk post entry , Yaya buat publish ikut scheduled . Haa ! Nampak la sikit yang blog ni tak bersawang even Yaya masuk belajar . Ekeke . Taktik nak bagi blog sentiasa haptuudate . :)


Terima kasih Encik Nuffnang . I loveeee you :) Alhamdulillah


14 comments:

  1. wahh . untung laaa ..... banyak gilaaaaa

    ReplyDelete
  2. Hi yaya...ajar la kak ena mana nk cek bende ni..hehe..dh lama pasang iklan nuffnang tp x tau pon fungsi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah K. Ena , petang nanti Yaya buat post khas untuk akak :)

      Delete
  3. Wahhh banyaknya cpuv!!! tahniahhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Encik Engineer . Alhamdulilah :)

      Delete
  4. Alhamdulillah tahniah..salah satu motivasi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah . Tu la . Rasa sayang pula nak tinggalkan dunia blogging

      Delete
  5. betul tu...Nuffnang asyik merajuk je sekarang..melunturkan semangat kita para blogger..

    ReplyDelete
  6. ct pun dpt 10 jugakk.. kurang masa nk berblogging. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan . .Dunia sekarang , tak menyempat je keje . Tahniah !

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥