Wednesday, 5 August 2015

Korean DIY Multifunctional Wardrobe

syafi khizar | 15:04 | 4Comments |
Bismillah..


Assalamualaikum..


image


Boleh dapatkan di LAZADA dengan harga RM49.00 . - Promote sikit .  


Bila tengok wardrobe ni , tetiba terfikir , 'Eh , muat ke letak baju-2 aku ni? ' Sekarang ni memang kena bajet gila la kan berapa pasang baju nak kena bawa , baju kurung , hanger , baju casual , skirt , dress , jeans , etc . 


Tu belum masuk kira kasut lagi . Kasut pun taknak mengalah . Banyak bakhangg . Tapi , masa Asasi dulu , em , em , kasut-2 housemates yang banyak . Macam-2 jenis , Yaya punya banyak juga sebenarnya , tapi bila nak guna baru bawa keluar , kalau tak , duduk atas almari la . Haihh , Degree nanti harap-2 dapat housemates yang okay-2 , amiin . 


Kenapa eh? Perempuan mesti complicated sikit , ok , banyak sebenarnya tentang fesyen , ya . Yaya akui , Yaya pun sama juga sebenarnya , cuma tak tunjuk je . Nak gi belajar je pun , pakai simple-2 dah la . Haihh . Doakan Yaya dapat kemas barang yang perlu secukupnya . Tak pasal-2 karang bawa barang yang jarang digunakan . Sempitkan ruang je . ~_~


P/s : Sampai sekarang , Yaya benci guna make-up , compact powder , bedak , lipstik , lip balm , semua-2 la yang berkaitan dengan kecantikan muka . Terlampau mengekalkan natural beauty . :')

4 comments:

  1. Macam comel je, bagi yg bujang2 duduk hostel tu sesuai sgt laa beli..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. Aah . Memang comel . Jom beli sama-2 Puan Wawa .. ehehe.

      Delete
  2. hihi saya dah beli awak
    puas hati sgt2.. hihi murah jugak
    http://comot-pink.blogspot.com/2015/04/king-size-wardrobe-dari-lazadacom-dah.html

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥