Tuesday, 4 August 2015

Nuffnang Merajuk?

syafi khizar | 21:24 | 12Comments |
Bismillah ..


Assalamualaikum..


Yaya tertanya-tanya , dari pagi tadi , Encik Nuffnang tak keluar-2 , macam malu + segan je ..Kenapa eh? Ke blog Yaya je yang jadi macam gini ? Salah siapa ni? Salah Encik Nuffnang atau salah laptop Yaya? T_T

Semua blog jadi macam ni ke? Aceee komen sikit .

Banyak kali da buka tutup laptop ni , ~_~

Tengok Nuffnang sendiri macam hidup segan mati tak mahu menyebabkan Yaya hilang selera untuk blogwalking hari ni.. Huaaahhhh


12 comments:

  1. blog ecah pon ada jadi T-T huikss

    ReplyDelete
  2. ye lah.. sama.. ingatkan blog sy yg bermasalah.. rupanya en.nuffnang kita mrajuk kot.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups . Dia merajuk semalam . Kena cari sebab ni T_T

      Delete
  3. Sama...nuffnang tengah down kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya-2 , tengah down , ramai sangat kot yang register .:D

      Delete
  4. sama la.tapi dekat google chrome je macam tu.try internet explorer boleh je.tu sy punya la.awak punya semua tak boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye? Tak try lagi internet explorer , nanti saya try . Terima kasih bagi tau :D

      Delete
  5. Nuff di blog akak pun sama dik..huhuhu...

    ReplyDelete
  6. samalah.. biasa lah tu.. apa boleh buat.. ^^"

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥