Sunday, 9 August 2015

Punca Jerawat Menumpang di Muka

syafi khizar | 06:00 | 4Comments |
Bismillah...

Assalamualaikum ..


Pernah tak terfikir , kenapa Encik Jerawat datang menyinggah kat muka sebagai tetamu yang tak diundang ? Pernah terfikir tak ? Tak ..? Tak ..? Ok . Sep sikit . Sama lah . Yaya cuma tahu , kalau Encik Jerawat menyinggah tu , salah satunya , sebab kita STRESSS . Student and Stress are complement to each other . Aicehh .  From now on , rupa-2 nya , jerawat yang datang menyinggah kat muka tu , berpunca daripada pelbagai sebab . 


Belek sikit muka dekat cermin , kemudian , baca bawah ni . Sebab apa jerawat datang menyinggah . Apa lagi , kemudian cari lah jalan penyelesaian . Supaya sentiasa berkeyakinan tinggi . :D



P/s : Sedikit info tambahan daripada Cik Kyra 
Salah satu sebab petanda jerawat berulang-2 juga disebabkan kekurangan vitamin A & vitamin C. Tips paling mudah, banyakkan makan buah tomato dan buah kiwi untuk dapatkan kulit yang sihat.. in shaa Allah, jerawat nanti susah nak tumbuh.. tapi kena ambil banyak-2 lah

Yaya nak ajak kawan-2 mendaftar sebagai Agent Affliate Simple Hijab . Untuk mendaftar , klik SINI .

4 comments:

  1. Salah satu sebab petanda jerawat berulang2 juga disebabkan kekurangan vitamin A & vitamin C. Tips paling mudah, banyakkan makan buah tomato dan buah kiwi untuk dapatkan kulit yang sihat.. insyaAllah, jerawat nanti susah nak tumbuh.. tp kene ambil byk2lah.. hihi... baru menjadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay ! Tq for the info . Yaya letakkan dalam entry Yaya sekali . :)

      Delete
  2. Ohh myyyy . Tidur tak menentu hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena buat jadual untuk tidur la pula lepas ni :p

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥