Sunday, 2 August 2015

Tutorial 4 : Fix Follow Button

syafi khizar | 11:20 | 4Comments |
Bismillah..


Assalamualaikum...


Bila Yaya blogwalking , kadang-2 terjumpa blogger-2 yang bermasalah bila nak follow sesuatu blog . So, entry kali ni , Yaya nak tolong selesaikan masalah tak boleh follow blog ni..



Nampak tak  kotak-2 pink yang Yaya bulatkan tu..? Okay , korang boleh tekan kat situ , nanti akan keluar satu pop-up untuk follow.. :) 


Cara yang kedua..

Dashboard > Reading list (tengok bahagian tab menu kiri) > Add (Copy URL blog yang korang nak follow, kemudian tekan add) 


Bob the builder , Yaya fix it <3

Love, 
Yaya :P


4 comments:

  1. Owh, patut laa.. Tq yaya.. Selalu juga jumpe blog yg tk dot follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-2 widget tu bermasalah , camtu la cara nak selesaikan dia :D Welcome

      Delete
  2. Terima kasih sharing..alhamdulillah..

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥