Friday, 30 June 2017

Saya Nak Masuk Bloglist S.K. Selama 3 Bulan (April 2017 - June 2017)

S.K. | 18:23 | 12Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .



Blog S.K. mungkin akan sunyi start minggu depan (Dah buka sem) Sobs . . So , untuk kurangkan kesepian blog S.K. , S.K. nak anjurkan satu Segmen baru ! Segmen Pencarian Bloglist untuk 3 bulan bagi tahun 2017 (Bulan April - Bulan Jun) . . Semua blogger yang join segmen kali ni , semuanya akan dimasukkan dalam bloglist S.K. selama 3 bulan tu . . S.K. akan cuba untuk update hari-2 senarai bloglist S.K. Are you ready to join guys ? 
Follow semua ni okay ? 

1. Follow Blog S.K. , Instagram S.K. dan Twitter S.K.

💬 Tujuan S.K. suruh follow sebab , S.K. akan pilih 3 followers bertuah untuk S.K. bagi hadiah misteri . . 


2. Buat satu entry yang bertajuk 

"Saya Nak Masuk Bloglist S.K. Selama 3 Bulan (April 2017 - Jun 2017)"


3. Letak banner ini sekali dengan backlink blog S.K. ----> https://stnrsyfh.blogspot.my/



4. Sambung ayat ini tidak melebihi 50 patah perkataan

"Saya berblogging kerana .........."


5. Lepas dah publish , send link entry korang tu di ruangan comment pada entry INI ..
S.K. akan masukkan blog korang dalam bloglist S.K. . Okay ? 


Senang je kan ? Hope ada yang nak support . Kita sama-2 support okay ? Tarikh tutup : 30 June 2017 


12 comments:

  1. Ccl join http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  2. Slam Terjah Entry Blogging

    http://radenotion.blogspot.com/2017/03/segment-bloglist-for-3-months-2017-by.html

    ReplyDelete
  3. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  4. Ok, sudah join...
    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    Cheers.

    ReplyDelete
  5. saya jjoin

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  6. SAYA JOIN :D follow back .

    http://cikrikaa18.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  7. LPOR DIRI

    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  8. done

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  9. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  10. saya join..support kawan2..hehhe

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/04/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    ReplyDelete
  11. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/06/saya-nak-masuk-bloglist-sk-selama-3.html

    p/s: link ke IG & Twitter S.K. not found.

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥