Monday, 1 January 2018

Saya Nak Masuk Bloglist January by stnrsyfh

S.K. | 09:17 | 14Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .


Happy New Year 2018 semua . . 


Bersempena dengan tahun baru ni , S.K. nak lancarkan satu segmen tahunan (Aiceh ! Segmen tahunan sangat) , iaitu ; SAYA NAK MASUK BLOGLIST JANUARY BY STNRSYFH

Cara nak join senang je

1. Buat satu entry yang bertajuk 

"Saya Nak Masuk Bloglist January"


2. Letak banner ini sekali dengan backlink blog S.K. (https://stnrsyfh.blogspot.my)


3. Follow Blog S.K. 

4. Publish & send link entry korang dalam ruangan komen pada entry ini okay ? Nanti S.K. akan update Senarai Bloglist S.K. ok ? 

Senang je kan ? Hopefully , ada yang sudi join . . Terima kasih sudi baca ^_^

UPDATE ; SESI PENCARIAN BLOGLIST JANUARY STNRSYFH SUDAH TAMAT

14 comments:

  1. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  2. hiiii. ok i've followed ur blog and joined as well

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    do come visit n follow my new blog yaaa

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya support dan join..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  4. sy join ya~

    http://ciknurul23.blogspot.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  5. saya join :)

    https://nozi-mirrah.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  6. join jugak segmen ni :D

    http://farhannajafri.blogspot.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january-by.html

    ReplyDelete
  7. salam sy join

    https://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  9. Already followed blog s.k
    Ccl join yer
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january-by.html

    ReplyDelete
  10. dah follow.... join! http://www.sishawadesign.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  11. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january-by.html

    ReplyDelete
  12. Ciktie join

    http://www.ciktie.com/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january.html

    ReplyDelete
  13. Fatin join!

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2018/01/saya-nak-masuk-bloglist-january-by.html

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥